Jij bent supersociaal en helpt mensen graag. Je geeft altijd net dat beetje extra. Jij draait je hand niet om voor allerlei soorten klussen en vindt het niet erg om alleen te werken. Verder ben je netjes en nauwkeurig. Als allrounder is geen enkele dag hetzelfde. Je baan is afwisselend met iedere dag een andere werkomgeving. Je leert steeds weer nieuwe mensen kennen, dat vind je leuk! Natuurlijk kun je wel op je collega’s bouwen. Je wordt regelmatig samen ingepland en helpt elkaar waar het kan. Jij bent de expert en dat laat je zien.

Een greep uit je verantwoordelijkheden:

-Het zelfstandig uitvoeren van diverse reparatie werkzaamheden
-Timmerwerkzaamheden uitvoeren aan woningen
-Renovatiewerkzaamheden opnemen en uitvoeren

Wat zoeken we in jou:
Supersociaal, een echte alleskunner, je houdt van variatie in je werk en kunt zowel zelfstandig te werk gaan als samen met je collega’s de klus klaren. De hele dag op pad of juist de wat grotere klussen aanpakken, daar word je blij van. Netjes en nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend, net zoals klaarstaan voor je collega’s en onze klanten. Je bent immers sociaal en hebt goede communicatieve vaardigheden. Het is een pre wanneer je in het bezit bent van een geldig VCA diploma.

Daarnaast vragen we:

-MBO werk- en denkniveau
-Ervaring in diverse onderhoudswerkzaamheden in- en rondom huis
-Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
-Met name klant contact is belangrijk
-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Salaris word ingeschaald op ervaringsniveau

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan bij Basten Onderhoud Waalre? Solliciteer dan door een email te sturen naar angelique@bastenonderhoud.nl

Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Categories:

No responses yet

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *